Albatrans sh.p.k.

ALBA-TRANS sh.p.k është sot një nga shoqëritë më të mëdha në vend, për ofrimin e shërbimeve superiore të transportit të pasagjerëve .

Phone: +355 684 060 001

Services

Oficine e autorizuar IVECO BUS & VOITH

Ofiçina jonë është nga të parat në vend për ofrimin e shërbimeve të specializuara për sistemet elektronike, klima si...

Transporti urban

Detyra më e rëndësishme e kompanisë ALBA-TRANS është të kujdeset për një transport publik të rehatshëm dhe të sigurt...

Transporti nderkombetare

Destinacione te perditshme me Greqine, Italine dhe Turqine.

Features

logo

Free Consultation

New clients recieve an obligation free consultation.
logo

Certified Accountants

All members of our team are certified accountants.
logo

Tax Compliance

We stay up to date on the latest changes to the tax code.