Shërbime që rriten me kërkesat e klientëve…

Shërbime të specializuara për transportin publik. Oficinë e autorizuar nga IVECO BUS, VOITH dhe e licensuar sipas ligjeve përkatëse në RSH.

Transporti urban

Detyra më e rëndësishme e kompanisë ALBA-TRANS është të kujdeset për një transport publik të rehatshëm dhe të sigurt...

Transporti nderkombetare

Destinacione te perditshme me Greqine, Italine dhe Turqine.

Oficine e autorizuar IVECO BUS & VOITH

Ofiçina jonë është nga të parat në vend për ofrimin e shërbimeve të specializuara për sistemet elektronike, klima si...