Transporti urban

Detyra më e rëndësishme e kompanisë ALBA-TRANS është të kujdeset për një transport publik të rehatshëm dhe të sigurt në tërë territorin ku operon.

Dëshira jonë dhe qëllimi është për t’u siguruar se autobusi do të bëhet alternativë e mirë e makinës personale ku vendi jonë është mbytur nga të gjitha bllokimet e përditshme të trafikut të automjeteve.